Weekendtips:
‘Kiviks musteri’

Kärleksweekend i skånska Kivik

Att åka i väg på romantisk kärleksweekend är något som du inte behöver drömma om – det går att göra till verklighet!

Romantisk solnedgångFör allt behöver inte vara så deprimerande som i Tomas Ledins sång "Tillfälligheternas spel" där han förstod att "en av oss måste resa sig och gå" från den folktomma restaurangen vid stranden där de hade förnöjsamt låtit timmarna gå förbi och beställde mera vin i stället för att gå sin väg.

Det handlar om att finna kreativa lösningar för att upptäcka och uppleva kärleken igen och återigen. Upptäcka kärleken på sådana sätt att uppleva nya saker som gör att ni får minnen att dela på för livet.

Gör saker tillsammans under en weekend och ge varandra även lite egentid! Välj ut ett resmål tillsammans som båda vill åka till. Planera för en del av tiden, men låt en del vara öppen för spontana aktiviteter som ni vill göra för stunden. Ett kärlekstips är att ni åker till Kivik i Skåne över en helg och spenderar kvalitetstid där. Det finns flera hotell i Kivik som ni kan ha er utgångspunkt, när ni sedan väljer vad ni vill uppleva. Varför inte besöka Kiviks musteri för att se hur cidern tillverkas eller göra ett besök hos Stenshuvuds Nationalpark och bli inspirerad av den vackra natur som finns? Prova gärna en ridtur med Kiviks islandshästar eller njut av en cykeltur runt Ravlunda.

En kärleksfull romantisk weekend blir vad ni gör den till! Med kreativa lösningar kan ni skapa en kärlek mellan er som inte går att upptäcka om inte det varit just ni som varit i kärleksrelationen. För kärlek är någonting underbart och måste upplevas om och om igen. Så gör drömmen till liv och åk igen på en kärleksweekend på tu man hand med den du älskar allra mest!

 

Tips på weekend