Weekendtips:
‘cykelweekend’

Romantisk cykelweekend med din partner

CykelloppOm du letar efter en romantisk resa tillsammans med din partner så kan ni åka på en kärleksweekend i en cykelvänlig stad. Det behöver nödvändigtvis inte betyda en bröllopsresa eller något speciellt tillfälle, utan bara åka iväg spontant på en kärleksweekend kan vara väldigt bra för en relation.

Det går att  få till en kärleksresa både billigt och dyrt. Att åka till en mysig plats på landet kan passa om det är lite stramt ekonomiskt, eller så kan man åka på en lyxig weekendresa till en storstad. Många par som åker iväg på kärleksresor brukar dricka champagne, choklad och jordgubbar för att komma in i den romantiska stämningen.

Cykellopp i Storbritannien Om ni aldrig har åkt cykel tillsammans så rekommenderar jag verkligen att man gör det och upplever staden ni befinner er i. Ni hinner se mycket mer under en dag, samtidigt som ni kan välja att ta en picknick närsomhelst. Ta gärna minnesbilder för att fördjupa relationen.

Tre av de mest besöka romantiska platserna är London, Paris och Venedig. Alla tre ligger bra till när det kommer till att utforska städerna med cykel. Så se till att låna eller hyra cyklar under er kärleksvisit.

Vem har inte blivit inspirerad av Lady och Lufsen? Perfekt exempel på hur den perfekta relationen ser ut, och ni kan göra det till verklighet!

Om ni inte vill bestämma var ni vill hamna så kan ni åka med cykel redan från Sverige, och sedan åka genom västra Europa utan en förutbestämd måldestination.

Det finns även nya sätt att resa. Båtcykling innebär att man utforskar Europas floder och skärgårdar och kommer iväg på en vecka utan att behöva byta hotell. Du bor på fartyget och kan fritt åka på land med cykeln. Det finns dubbelhytter med privat dusch och toalett. Det går även bra att bara koppla av utan att bege sig någonstans. Det är en perfekt romantisk upplevelse för de som älskar att cykla och utforska nya platser.

Tips på weekend